Anotace: Po Zkušenostech s Novým převádím svoji poezii i s prvky tance barev hudby zvuků a budoucnosti
Hierarchie nocí
v elektronické hře oktáv
zve souzvuk pocitu
do krajek akordů
poutnící putují
do virtuálních vibrací
not a všichni
jsou mízou jediné šťávy
a smějí se pravěkem
nad zemí vášně
davu afektů senzoru
lomu Budoucího