na fermanu bílýho bdění pepřový skvrny
asi ladnost ženský paže
koláže z punčovýho řezu
pytlácká stezka
se steskem útlý noci
chuť prostřela si vlasy
takhle k ránu
hvězdy podobný fezům
zářily
kyticí tulipánů
i březí bodrý nože
s panikou vřelejch běženců
mazlivej troud náhlý dálky
prej malý díky za trvalky
z otevřený hrudi
dám si útržek syrovýho masa
koláč porézního rasa
tabulku z dobrejch pokrmů
a jdu zas pevně žít...