Anotace: o tom co je potřeba udělat...
jsi v sobě schoulená...
ptáče na dně hnízda
pod bradou si držíš kolena
a život kolem hvízdá
krčíš se a schováváš
ale čas se neptá
i když křídla spoutáváš
a strach z letu tě deptá
už je čas se postavit
odrazit se...vzlétnout
větru křídla nastavit
strachu hlavu setnout
pak otevře se před tebou
krásné, modré nebe
na něm slunce uvidíš
a v něm spatříš sebe...