Anotace: ...
Brala jsi život vážně,
Než ti ukázal svou paradoxní tvář.
Věřila jsi v anděly,
Než zhasla jejich svatozář.
Přešla jsi poušť,
to místo bez vody.
Potkala jsi fata morgánu
-tu fantasmagorii.
Začala ti vysvětlovat,
jak máš život brát,
na co se ohlížet smíš,
a na co koukat nemáš…
Škoda jen,
že jsi nedávala pozor,
uteklo ti to,
co bylo podstatou…
O pár minut starší,
ale stejně hloupá…
Vracíš se na začátek
a život s tebou zase houpá…
Básnička má svou hloubku, velmi se mi líbí, jedno z tvých nejlepších děl!! :) jen tak dál
09.03.2014 20:53:28 | Kaisa