Přesně jsi v báni vystihl dnešní situaci ve světě i u nás doma Dane, nuž doufejme, že se situace zlepší, nic jiného nám nezbývá.
21.07.2015 22:10:11 | carodejka
Hoj čarodějko,rád tě tu vidím,bylo by to fajn,ale tolik utečenců z jihovýchodu v evropě,to nic dobrého nepřinese...:-(
28.10.2015 18:36:04 | Danger
dostat životně přes hubu ještě vůbec není špatně :-)
12.03.2014 22:41:19 | zelená víla
Víš dangu lidi se pořád něčeho boji a jen se dívají a čekají že za ně to někdo uděla aby oni nedostali přes držku je to tak nějak smutný někdy - ale pak jsou ti co se neboji a ...ti pak vyhrají a nebo dostanou a druzí je překročí a diví se že vůbec vystrkovali nos..takto tě neznám psát ;)
10.03.2014 13:27:14 | xoxoxo
děkuji za vyjádření k slovnímu skládání mych slov,těší mne taková reakce.
Mám hodně tváří můj oblíbený piškvorečku :-)Děkuji za zastavení.
10.03.2014 15:45:03 | Danger