v cukrárni Jarka
začala po ňom hádzať punčák
on ani nežmurkol
nezastavil ju ani vtedy
keď mu jeho veterníkom
namazala tvár
okolie čakalo
so zadržaným dychom
čo sa bude diať
nespravil nič
bola jednou z tých
šialených žien
ktoré nevedel opustiť
a mala narodeniny
tak to byl asi dřevěný...já bych ukousl špičku a polil jí vaječným krémem...
12.03.2014 10:44:48 | enigman