Poslanecká prohibice
Anotace: Budou naši poslanci sušit hubu?
Přišla bída na kozáky,
na naše poslance taky
všichni mají plno bolu,
schůzují bez alkoholu.
Bez koňaku vrší chyby,
nebo mlčí jako ryby,
po kantýně pokukují,
těžko něco odhlasují.
Jejich práce došla zmaru,
přetěžkou teď táhnou káru,
zvykli si na štamprdlíky,
proč jen šetřit poplatníky.
Dopřejte jim trochu pití,
snad se potom práce chytí,
zákony, co nyní tvoří,
jiná partaj potom zboří.
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: Doradan, enigman, Gabriela Green
Komentáře (1)
Komentujících (1)