Bílá je můj život
Anotace: jak léta plynou, vše se uklidní...
Bílá je celý můj svět.
Bílý je prach minulých let.
Bílé jsou mraky,
dešťové kapky,
Bílé jsou tlapky
našeho starého psa.
Bílý je můj klid
Bílá je to, proč žít
Bílý je čistý stůl a ty
už máš bílé vousy
A já tě pořád tolik miluju.
Přečteno 386x
Tipy 5
Poslední tipující: Malá mořská víla, zelená víla, enigman, Gabriela Green, Danger
Komentáře (2)
Komentujících (2)