Naštvaná
Anotace: Zase jeden den...
Naštvaná.
A zima mi je
a studí vše,
i slunce za okny
duše hnije..
Blázen má své dny..
Naštvaná
A tvrdou pěstí do zdi,
jak do sebe a palce
kroutit nevěřit..
jsou ještě přátelé?
Zavětřit..
Naštvaná
Na jaro snad?
Na to divné zavrčení..
Na srdce chlad,
bez vlčení život není..
Nemám s kým spát?
Naštvaná.
Komu se podobám,
nepíšeš, neblouzníš,
kamen si nedal..
o čem sníš...
Jsi bludný kořen
Naštvaná
Zakopla jsem
Sklamaná,
o tebe jsem stála..
prapodivný den...
Zas si prohrála..
první místo ...
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: KatkatkaW, zelená víla, terezkys, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)