nechci být andělem
nechci být andělem
chci být člověkem
nechci létat nad mraky
chci život protrpět
chci lásku znát
chci umírat
nechci být andělem
nechci cestu znát
chci se smát
s lidmi si poplakat
za světlem jít
nechci být andělem
CHCI S VÁMI TU ŽÍT
Přečteno 382x
Tipy 10
Poslední tipující: Jana B., enigman, zelená víla, Bakchus, Amonasr
Komentáře (5)
Komentujících (4)