Anotace: Ze sbírky: "Andělské tváře" - Koukal na prázdnou láhev a spatřil se v ní.
Sbírka: Andělské tváře
Jako prázdné Chardonnay
Kdysi láhev hrdá a plná
pyšněla se drahou etiketou,
teď sebe i vše kolem proklíná.
Prázdná, tak krutě prázdná
kutálí se místností nemaje směr,
ta stará láhev od vína.
Odkopli ji,
jako všechno s ní
i s ideály o slovech
co ztratily význam.
…
..