Činelem lič...
Pečený slunce do flakónu
intimně zralá spona
z honu
pudrový zrna
co tě zvláštně ničí
pro kličky klíčky zvonkohry v prášku
nevinný kůzle s méďou
na porážku
hladovej talíř s lampou odpojenou
houpacím strachům dáme dovolenou
jízda čtvrtí co tělo časem čtvrtí
můj rozum na medaili
bronzovej záškub mažoretky
tlesknutí červenavý letky
můstek s ránou v ústech
a pochod vetchý platiny
činelem lačně oči lič
láska je cukr
i když bič...
Přečteno 306x
Tipy 11
Poslední tipující: střelkyně1, Jana B., enigman, Amonasr, poeta
Komentáře (4)
Komentujících (2)