Povzdechnutí
Vdechuju jed a vydechuju kouř
cestou kolem oceláren, chemiček a všech krámů,
co světu nesluší...
život letí samospádem. Píchá mě v plicích.
I na duši.
Svět je špatně ale točí se dál.
Plnej zloby, lží a válek. Plnej volů co ho ničí,
pro prachy...
když v knajpách žvaníme o svejch právech
a vytváříme mlžnej opar
útěchy...
vdechujem jed a vydechujem kouř...
Přečteno 429x
Tipy 3
Poslední tipující: Stoe, Zrska, jitoush
Komentáře (0)