Anotace: ...
Už je to možná dávno
Co jsi stála uprostřed města
Měla jsi pocit
Že z něj vede jen jedna jediná cesta…
Už je to možná dávno
Co si věřila v solidaritu lidí
Při pohledu na dnešní společnost
Tvůj názor se pomalu mění…
Už je to možná dávno
Co Pán Bůh proměnil z vody víno
Zdali ho ale skutečně vypil
To pro mě zůstává nezodpovězeno…
Už je to možná dávno
Co vykvetl ti zlatý déšť
Ty si věřila ve své štěstí
A v to, co vlastně chceš…
Už je to možná dávno
Co jako malá si se smála
Bez starostí, beze smutku
Jen tak nahá si tancovala…
Už je to možná dávno
Co listí z dubu opadalo
Sneslo se ze stromu na zem
Kde pomalu skomíralo…
Už je to možná dávno
Co přišla ,,Ladovská“ zima
Kdy děti sáňkovaly
A netrápila je věčná rýma…
Už je to možná dávno
Co chtěla si vzdát své sny
Do košíku je vložit
A pak je jen tak zahodit…
Už je to možná dávno
Co svět býval jiný
Ty si také zestárla
Tak nechť hodí kamenem ten, kdo je bez viny…
"Možná"... třeba to ještě není tak dávno, třeba to ještě neodeznělo :) Krásné :)
09.04.2014 21:17:08 | Aiury
Asi máš pravdu, není... Ale tenkrát jsem měla zrovna rozpoložení, kdy mi to přišlo jako už hodně dávno... Děkuji :-)
09.04.2014 21:21:08 | Gabriela Green
až zítra...
18.03.2014 00:16:24 | enigman