byla jako větrný mlýn z koudele
plachá figurína
lopatky
ze slaných tyčinek
rozetřená blamáž na bradě zamlžené clony
ve strouze tobogánu
barbarsky rozložená žena
máš rád má podkolena?
s fotkama dokonalý,muím ti to pochválit a odepsat ti,teď jsem se tu dostala:-))samozřejmě i bez nich...
21.03.2014 19:55:28 | střelkyně1
líbí se mi. Na závěr ta hra s vázaností je fajn, takové hravé, odlehčující.
18.03.2014 09:09:59 | Robin Marnolli
,..ta pletená, z ovčí vlny
na ta se koukám rád
hřejivý pocit kolem očí
tam
v přípotočí...rodný kraj
17.03.2014 22:20:04 | poeta