Vztah

Vztah

Anotace: K čemu asi tak přirovnat vztah? Možná k dívce jdoucí na jehlách? Co může nastat?...

K čemu asi tak přirovnat vztah?
Možná k dívce jdoucí na jehlách?

Co může nastat?
Dívka v nich může ujít stovky metrů,
ale může se stát,
že sebou plácne po prvním metru.

Jak předejít tomu pádu?
Má obout si snad tenisky
to nepomůže, dám jí radu,
Může zakopnout i nabosky...

O boty tu vůbec nejde,
na nich přece nesejde.
Kde ten hlavní problém vidím?
Počkejte, tu myšlenku jen chytím.
tak a už ji mám,
a takhle vám ji podávám.

Většinou dva lidé mladí,
myslí si, že k sobě ladí.
Zprvu se jim snad i daří,
než to jeden prostě zmaří.

Tak nechybujte,
v pravdě žijte.
Nebuďte ti hloupí lháři,
aspoň než budete stáři.
Autor Dukyyy, 17.03.2014
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí