Anotace: Pod odkvapom s veľkou dierou, Pri dverách čo nejdú zavrieť. Na pošte keď kričia...
Mám tabulku čokolády, třeba trpkost trochu spraví. Báseň skvěle vystižená a s lehkostí vystřižená. ST :O)
19.03.2014 21:50:49 | Tichá meluzína
Treba veľa čokolády, zvlášť v tomto živote. Možno v inom umriem hlady, no v tomto viem, že budem v pohode...
20.03.2014 09:26:42 | Gatita
Jóóóó!!! Tomu se říká správný přístup k životu. A s tou čokoládou se pokusím dotlačit celou dodávku. Nežádoucí kyseliny se musí hodně ředit. Hezký den :O)
20.03.2014 10:48:21 | Tichá meluzína