Golem
Anotace: Na oko spíš, no naozaj snívaš. Potajme vyjedáš čokoládu zo skrine. Na oko smeješ sa a...
Na oko spíš, no naozaj snívaš.
Potajme vyjedáš čokoládu zo skrine.
Na oko smeješ sa a v srdci krívaš.
Nechýba ti niečo?
Tá tenká postava, čo vietor lámal,
zmenila sa v Golema.
Áno, bol tu človek, čo ťa sklamal,
a teraz čo, bezplatá premena?
Přečteno 428x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)