Hřivnatá tlapa s očičky hranostaje
Rozpětím vody
syčíš
A nový paže
asijskejch kachniček
pobuřující podvolání z ušlehanejch vět
Valentin se splet
s meluzínou prsatýho měsíce
s hořčičnou skvrnou a gramem hnědý deky
kohoutek zakokrhal
z vany tečou peřejnatý řeky...
špitám svý touché
s pohledem
od krajů rozvodněný duše
Ta tvoje hra mě opravdu baví. :O)
22.03.2014 15:42:52 | Tichá meluzína