Jméno
Anotace: napsáno dnes, 25.3. 2014 jen tak o přednášce :)
JMÉNO
Jméno mé,
je ukryté,
ve vosku zalité,
pečetí zakryté.
Lidé ho neznají,
pouze jen tápají...
Kdo pečeť odkryje,
.....................
MÉ JMÉNO! ..Jaké je.... ?
Ten také uzří jej.
V tajemství opět měj
to jméno mé,
jen pro mě ukryté.
Komentáře (0)