Sama tu sedím, únavou zavírám oči
a v tu chvíli se vedle mě mihne cosi.
Kolem mě začali padat věci,
květiny spadli, zbyla z nich rozsypaná hlína a z květináčů střepy.
Cítím průvan větru,
od černé silulety jsem snad jen půl metru.
Za mnou, otáčím se, nic tam není,
v okně už nevidím světlo denní.
Po podlaze to pořád cupitá,
lehkou vahou na zem dopadá.
Vyskočí na stůl, začne mňkoukat,
je to moje kočka, pomalu se k ní se židlí začnu šoupat.
Hladím si ji, už přede,
říkám jí : "Už se nebojím, už né tebe."
Příběh má myšlenku, v básni ale postrádám rytmus...ta vázanost si ho celkem žádá...
26.03.2014 13:32:25 | Robin Marnolli
Taky jsem si myslela, že tomu něco schází, ale nevěděla co ....děkuji
26.03.2014 13:33:48 | Kikulinka