Jsme jako černí kosi
černí svými šprýmy
v odkrojených barvách
natruc odření tělesností
v obdélníku měsíce
kníry z obilí
šlem parfému
snář i malíř opilý
rozpolcený palec ukrytý v mé dlani
a kosé trylkování...
potáciví
figuríni
Pěkná fotka, tos fotila ty? :)
08.04.2014 11:38:38 | Elisa K.
Tvé obrazy jeví se mi odjinud...
Jsi tolik svá
a to je dovoleno
to smí
může
a má...
Marty se loučí
29.03.2014 10:43:01 | kudlankaW
úžasná momentka..a ty tvé obrazy...neotřele krásné:)
29.03.2014 06:42:03 | maryshka
báseň (samo) pěkná....a ta fotka...odkud?
28.03.2014 23:29:08 | Robin Marnolli