Když v parku tiše sedím,
svoje vrstevníky vidím.
Flaška v ruce,
cigareta v puse.
Když v parku tiše sedím,
lecos občas uslyším.
Jak kdo s kým co dělal,
jak kdo kde jak vypadal.
Když v parku tiše sedím,
už si rady nevím.
Kamarády nemám,
nikoho nezajímám.
Když v parku tiše sedím,
nad svým „proviněním” přemýšlím.
Nejsem bohatá, hubená,
zkrátka ničím zajímavá.
Když v parku tiše sedím,
tak si uvědomím - já jim nerozumím.
pro uvěřitelnost sdělení,
bych ti rád dal tip,
leč dám ti zatím slova povzbuzení,
vytrvej ve svém snažení.
Marty Kristián Kudlák alias KudlankaW
29.03.2014 10:46:29 | kudlankaW
Nevím, co všechno nejsi, ale vypadá to, že jsi hloubavá, a nepřipojíš se k ostatním jen proto, že je to "in".
...a to jsou dobré vyhlídky;-)
28.03.2014 22:38:36 | Robin Marnolli