žít není snadné...
a žes chyboval? to asi každý
jen některý se sebe ptal
proč...
29.03.2014 20:33:08 | básněnka
silný je ten, kdo si umí přiznat, že udělal chybu
kdo nic nedělá, nic nezkazí, tudíž nemůže ani chybovat
souhlasím se závěrem, na druhou stranu
kdyby šlo všechno pořád jen hladce, nebyla by to trochu nuda?
dík, že jsem se moh trochu zamyslet
29.03.2014 07:06:26 | PacificTrans