Období
Jsou období,
Kdy vítězství v sázce
By jsi promrhal s kamarády
Za pár let pro rodinu
By jsi život rozkrájel
Pak dojdeš přesvědčení
Majetky rozdat bližním
Stojíš tu nahý a nestydíš se,…
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrska, SmallGeorge
Komentáře (2)
Komentujících (2)