Narozeniny bez slávy
Anotace: Dnešní moje narozeniny..jako každé jiné ..ale budme štastni..že nejsou jediný...
Jsou narozeniny..
bez smíchu, jen s hadrem lze podlahu podvádět
žijem tak nějak bez hříchu,
bez pomíjivosti..o čem je náš svět?
Jsou narozeniny...
bez dortů, jen s vidličkou hledáš cosi v talíři
a oplácíš tak hradům i praporům,
že vlajou i když ses s tím nesmířil.
Jsou narozeniny..
bez slávy, a přátelé napište mi aspon tu,
vždyt aspon jednou jedenkrát chci sfouknout svíčky na dortu..
Přečteno 375x
Tipy 4
Poslední tipující: Danger, vodnař, enigman
Komentáře (8)
Komentujících (5)