Pěst zvednutá ke slunci
zápěstí pořezané touhou světla
a čerstvě popsaný svitek
nepomohly
Lepší zítřky nepřijaly návštěvu
to jen rozevřená břitva nutí
k chůzi po ostnatém drátu
a nápisy vyryté v písku
zvou k dávnému reparátu
zbyl jen sen...
jak osvětlený film
co dává zapomenout naději
ten kuchyňský stůl
-pro hosty už zůstal prázdný
a v ústech ustrojených v khaki
nikotinové kroužky
Jenom koukám. Něco mě na tom strašně zaujalo, akorát nevím, jak to "něco" popsat...
01.04.2014 21:36:39 | Elisa K.
popiš to do vzkazu...
01.04.2014 21:39:07 | Robin Marnolli
Pokud přijdu na to, jak to aspoň trochu inteligentně popsat, tak ti to klidně ve vzkazu popíšu :)
01.04.2014 21:41:02 | Elisa K.
dneska se to tady dráty jen hemží
topím se asi v Temži
a hledám tam štípačky...pro plačky
a sny plavou při tom na hladině
já myslela na Anglii a jsem v Číně:-)
31.03.2014 21:48:15 | básněnka
Ten vítr není až tak východní,
ten vál by ještě mnoho dlouhých dní...
31.03.2014 21:51:11 | Robin Marnolli