ti mladí
Anotace: je samozřejmě těžký být dospělým, natož nebýt.
kopulující adolescenti,
plýtvající spermatem a emocemi
do svých pseudolásek a kapesníků
v opojení děsivých názorů Děsivých.
kopulující adolescenti,
toužíci po nirváně
či jakékoli jiné transcendenci,
když už tři vteřiny lásky
na únik ze své reality
nestačí.
Přečteno 352x
Tipy 5
Poslední tipující: Gwendoline, SmallGeorge, Amonasr, Zrska
Komentáře (2)
Komentujících (2)