nepsat, nemluvit, nežít...
nepište o smrti
nemluvte o ní
nechte ji v klidu žít
básníci prokletí
co když se ona
dotkne mého srdce
nedej bože svědomí
zbude jen holá pravda
která vše na prach
rozdrtí
o víře psát
vám také neradím
být pravdivým
stojí moc sil
obětí
žebravému dát bez řečí
plačícímu beze slov
samotnému
vlastní obětí
chci slyšet jen o štěstí
plodech šťavnatých
ohryzcích válejících se podél cest
jděte mi do háje
s pohádkou o kříži
o pravdě o lásce
o cestě cest
amen.
Přečteno 361x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, poeta, Amonasr, V.N.Losinský
Komentáře (2)
Komentujících (2)