Nejsi doktor
Tak nepochopíš
Já také ne
Sic chápat nemusím
Zvětralé víno nepozřeš
Plesnivý chléb nepochutíš
Se nepřu,
leč stále hartusím
Látám nad zkaženým světem
plného lží a nicoty
Poodhalíš tvář beznaděje
Jiný už sdílí
tvé pocity…
Přeléčíš pak tisíckrát
zranění duše
Rovnováhu nenadeš nikdykrát
A kdo za to může ?