Anotace: ...
Jdi tam,
kam tě srdce táhne…
I když tam vítr
větve stromů láme
a ty máš pocit,
že tvé tělo tam slábne.
Jdi přesně tam,
kam cítíš,
že máš jít.
Tam,
kde slyšíš vlky z lesa výt…
Až půjdeš po cestě,
po té,
která tě tam zavede,
jdi s hlavou vztyčenou
a neohlížej se za sebe.
Možná jen…
Dívej se pod nohy
kam šlapeš…
Ať nějaký malý život
do jejího prachu nezašlapeš.
Nejspíš tě to bude něco stát,
především hodně sil.
Ale…
Nestojí to za to snad,
když víš,
jaký je ten cíl?
Něco získáš,
něco ztratíš.
Takový je život,
tak proč se trápíš?
Nikdy nevíš,
kam tě ta cesta zavede…
Jsi jenom človíček,
který o své sny bojuje.
Musíš projít peklem,
vytrpět si své…
Ale na konci té cesty
spatříš světlo očistné…
Klobouk dolů... Fakt super... Nemám slov... Bomba ST!!! :)
01.08.2014 08:50:33 | Barčík
Doufám jen že to světlo je opravdu očistné a né posmrtné v mém případě (hézké děkuji) :-)
07.04.2014 22:21:04 | Zrska
Krásná báseň... líbí se mi jak její téma, tak její verše... i jejich stavba... ST :) a smekám :)
07.04.2014 21:37:25 | Aiury