stropy
začali byť tesné
tlačia ma nižšie
a nižšie
myslela som
že tak hlboko
klesnúť nemôžem
v hlave mám
príliš plno
prázdnych myšlienok
siluety mojich prianí
zmizli navždy
je jar
je nedeľa
a ja nemám síl
ani na ten posledný
nádych
neděle bují bez dechu
kde hledat potěchu
když černo je... až po střechu
08.04.2014 20:07:04 | básněnka