Strunu naladíš jedním tahem,
ale jak chceš zhojit ránu v srdci?
Říkals jí: ,,Za jeden provaz táhnem."
A přesto jsi ji zradil s duší cizí.
Nejde jen o ni jedinou,
už jsou dvě, co Tě čekají,
když v noci chodíváš za jinou.
A jim se jenom dech tají...
Nepiš jinde další příběh,
nestojí ani za zlámanou grešli.
Vezme Ti to brzo dech
a zbyde z Tebe jen stařec sešlý.
Máš doma dvojí štěstí,
tak si nekoleduj o ránu pěstí
od člověka, co si Tě vážil
a před všema Tě srdcem bránil.
"Strunu naladíš jedním tahem,
ale jak chceš zhojit ránu v srdci?"
hlavně tato část zní opravdu silně. Pěkné, díky
17.09.2015 21:56:34 | Black Sardinian
Jsem rád,že píšeš,i když tady tahle bolí...
plná citů a bolesti s nadějí
10.04.2014 15:08:52 | Danger
Píšu pořád, ale už tak nějak víc do šuplíku :-)
S touhle jsem ale musela ven. Jsou věci, které mi hlava prostě nebere.
10.04.2014 18:09:39 | Adellide
tato báseň má pro mne velkou duši. velkou hodnotu.
Je vnitřně krásná.
09.04.2014 21:18:15 | Robin Marnolli