Anotace: Síla momentu je vážně mocná a uvědomění si sama sebe ještě mocnější. Přítomnost (neexistuje) je důležitá.
Moment a síla
Moment a síla tajemna,
utvářena pohádka dojemná
Feel the moment,
na vlnách řeky,
no comment,
stejný je už věky
Stejná řeka,
stejné překážky,
dolů stéká,
letíc kolem vážky
Zvedá se člun,
čas stojí,
pohledem lůn
realita dvojí
Vážka a Ty,
rak zpívá
jeho klepety,
roste bříza
Cítíš vůni
rozkvetlých stromů
vidíš tůni,
chceš vrátit se domů
Žbluňk.
„Dvakrát nevstoupíš do téže řeky.“ Hérakleitos
11.04.2014 16:18:21 | Lucid Alien Jeer
"Chybovat je v povaze každého člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává." Cicero
11.04.2014 16:26:18 | SmallGeorge