nejen to ukázání schovky na karty mi uniká, ale i kdyby to skončilo bojí se jich nebyl bych si jistější v kramflecích... na první pohled to vypadá dobře, ale ve snaze o úspornost jsi to přehnal a nevložil nějaký náznak, vodítko, pomůcku.
12.04.2014 17:45:45 | aravara
ups. Ten konec měl evokovat náznak tarotů, jako výklad osudu. Resp strach z osudu, ale asi jsem to přepálil. Díky za názor. !!!
12.04.2014 18:17:19 | Marcone