Prosím
Anotace: Spadl jsem z lopatky.
Falešně má múza hraje,
líbá jiného šohaje,
bez nápadu proto sedím,
na monitor smutně hledím.
Pak však během čtvrthodinky,
prohlížím si nahotinky,
štíhle, silné, prdelaté,
ba i holky pihovaté.
Nezabraly děvy luzné,
představy to přímo hrůzné,
impotentem, že se stávám,
důvody já mám k obavám.
Prosím, aby múza milá,
zas mě vroucně políbila,
vrtí hlavou, opět prchá,
nevděčná je tohle mrcha.
Přečteno 382x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., SmallGeorge, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)