Anotace: Nikdy není pozdě se změnit.
Smrtelník
Jsem smrtelníkem,
jako každý jiný,
pouhým snílkem
pikajícím za své činy
Brány mé říše
vždy otevřené
dobro z nich číše
to mám ověřené
Má snaha
je být lepším,
duše nahá
je mi vším
Snaha všemi směry
dokonalým býti,
dokonalým bez mezery,
své hříchy smýti
Velmi těžké,
unést vinu,
žes byl věčně
špatným v činu
Nikdy není pozdě,
otočit všechny karty,
ustlat si ve svém hvozdě
a začít s restarty