Anotace: Haters gonna hate.
Detester
Stejná a sama,
druhého lechtáš,
ubohá lama,
sama sobě se chechtáš
Neprošla sis šikanou,
v každém koutě,
vždy jsi vítánou,
všude zvou Tě
Po lidech se vozíš,
po lidech skáčeš,
v zrcadle se kozíš,
po večerech pláčeš
Chybí Ti dotek,
chybí Ti něha,
srandista šotek,
po Tobě běhá
Dobírá si Tě,
ví co schází,
mluví hbitě,
zná pár frází
(Hate me, hate me
myslíte si, že jste vědmy)
Vždyť to přeci nemusíte,
naplní Vás lepší život,
jen když jej okusíte,
stanete se… jeho pilot
Denně žasnu nad Tvým talentem, nic takového bych dohromady nedala, ani kdyby mi šlo o život. Ještě klika, že nejde :)
14.04.2014 18:04:00 | AndreaM
:-O :-O Mnohokráte děkuji Ti za taková slova úcty a pění chvály, rozplývám se :)
14.04.2014 18:07:47 | SmallGeorge