Jako smyčec kloužu
Od západu k východů
Nad hory, kde mraky berou dech
Na kolena, kde se m o d l y
Klaní bohům
Ješitností
A lidskou zlostí
Světadíly obelhány
Dát si potah
Jsem zapálen
Prát se v míru a stavět chrámy
Vydechnout
Od země v prachu plály
Pochodně hvězd
Tiché bouře mlely řeky
Zapomnění
V písku odsouzení
Čas nerozmění nám
Když nám na bedra padá
Srdceklam