Anotace: O slabých v duši.
Slabí duší
O slabých v duši
silnější tuší,
že jsou slabí,
pak do hlav se buší,
že jsou slabší,
než-li slabí v duši
Máme možnost,
máme sílu,
máme lítost
i svou víru
Vždyť je lepší
věřit v boha,
než žít skepsí,
vírou slova
Co je dáno,
to tak musí být,
to je psáno,
tomu musíš věřit!
A co za hranice
našeho chápání?
Chceme přece více
než žít v tlachání
Nebo ne?
Ty věříš v boha? ;) :)
15.04.2014 17:32:27 | Aiury
Zatím jej stále hledám :) nemohu říct, že ne, nemohu říct, že ano... Ty ?
15.04.2014 17:32:55 | SmallGeorge