Boj života
Anotace: snažím se už o pozitivní básničky
Proč se tato hrůza děje,
proč mi srdce krvácí,
dech se mi zas hrůzou chvěje,
je to zemskou rotací.
Život dělá spoustu pastí,
já je zvládám s úsměvem,
vezmem šití a náplasti,
díru v srdci zašijem.
Po zašití zbyde jizva,
ale jenom malinká,
krásná jakou prostá děva,
vždy když nese miminka.
Komentáře (1)
Komentujících (1)