Od rána už slunce září
nebe je jak vymetené
Mám čekat na koledníky?
Někdo možná, já tedy ne
Aby mě zmrskali, pak se tu opili
na to nemám náladu
Vyrazím si do kopců
na Vestec či Spálavu
Kolo čeká v garáži
za chvíli už v sedle sedím
pryč z města, ven do lesů
rychle já se dostat hledím
Svátky jara užiji si
podle svého gusta
Co mi na to řeknou děti?
"Mami, ty seš hustá!"
Že poruším tradici
to mi starost nedělá
radši šlápnu do pedálů
než bych doma seděla
tohle pondělí taky nesnáším, ale ty jsi se s ním vyrovnala s grácií :)) já taky mizím.. už drahně let..
11.01.2015 19:39:04 | Amelie M.
Jo, je to už taková moje tradice :) Buď na běžky do Krkonoš nebo na kolo, když je to se sněhem taková bída, jako byla loni. Mrskačka mě díky tomu už řadu let krásně míjí :-)
11.01.2015 19:43:19 | AndreaM