Opřela jsem své lícní kosti
o hladké stromy
vyrostlé ze tvých dlaní
pro načechrané zmrtvýchvstání
moje i tvoje
jako absolvent kurzu čenobílé fotografie jsem pro naprostou dokonalost, tedy uměleckou jsem absolvovala.. ale tam je vše... i stín a ten je dokonalej... ooooooooooo... tedy a ještě k tomu básnit, jééé asi zestárnu nedokonalá :-)
21.04.2014 00:52:29 | zelená víla
milá zelená vílo...jsem velice potěšena tvým hodnocením:-) jako amatér ve focení..i v básnění, mám opravdu radost:-)
21.04.2014 08:03:02 | básněnka
u tvých veršů jsem se musel zaseknout pohledem z okna a uvědomit si dech...
20.04.2014 12:31:54 | Jort
Jen pro jistotu - máš tam úmyslně lící, nebo to mělo být lícní? Ten snímek je OK (technicky snad ne, ale jako podpora textu je FF).
20.04.2014 10:02:56 | aravara
já nejsem profesionální fotograf...a tak se mi ten snímek líbí i tak:-) a díky za písmenko...neviděla jsem to v textu...jestli nebudu zakuklenej dislektik:-)
20.04.2014 10:05:29 | básněnka