Anotace: ... není každý den posvícení :)
Múza, mrška podšitá,
přistřihli jí křídla,
zřejmě v jiném básníkovi
se mi dneska zhlídla.
Takže končím veršování
a zasedám k obědu,
asi budu muset lépe
líčit na tu nezbedu!
I bez Múzy se dá složit príma básnička :) :)
20.04.2014 15:33:20 | Aiury
Díky! :)
21.04.2014 09:08:53 | AndreaM
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?