Milovaná mamičko,
Ty jsi naše sluníčko!
Usměvavá, hodná, milá,
aktivní a stále čilá.
Od pondělí do neděle
vypadáš vždy bezva, skvěle!
Vrásek nemáš ani pár,
rotopedu, lyžím zdar!
To nám také radost dělá,
že i v kuchyni jsi skvělá!
Ať Ti zdraví stále slouží,
chmury ať se v stínu plouží.
Z nás - svých dětí radost měj,
život svůj si vychutnej.
S vnoučátky se ráda těš,
s nimi ještě omládneš!