boli dve hodiny v noci
sedemdesiattri krokov
od posledného otvoreného baru
kaluže odrážali
blikot pokazených lámp
a túlavé mačky
mi svojím kvílením
jasne dávali najavo
že sem už nepatrím
niečo ako psy
v mojej hlave štekali
a ja som im zrazu rozumel
nevedel som kde sa nachádzam
ani kam idem
až keď som uvidel
svoj tieň
ako pomätene behá po križovatke
konečne som prišiel
na jediné východisko
buď sa obesím
alebo sa odsťahujem
nevedel som sa dočkať
rána
Krásna noir atmosféra. :-)
Toto sa mi tam zdá trochu navyše:
niečo ako psy
v mojej hlave štekali
a ja som im zrazu rozumel
nevedel som kde sa nachádzam
ani kam idem.
10.05.2014 11:45:38 | nebech