Žízeň
Navzdory tomu uhasit žízeň
Sunula sklenici zas o kus dál
Tak jako získat si tu Tvoji přízeň
Já utonout žízní jsem se bál
Občas se zjevila ale jen v hlavě
Občas se zjevila a zase zmizela
Občas skočila do lásky po hlavě
A občas ne srdcem a jen pohlavně
Občas se zjevila a zase zmizela
Z mý hlavy zas jinam
Tiše se ztratila z dosahu dlani
Z mý hlavy zas jinam
A mě vždycky trochu to raní
Protože múza je to krásná.
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge
Komentáře (2)
Komentujících (2)