Anotace: Měl jsem vizi.
Vize
Měl jsem vizi,
bál se, že je skutečná,
a pak že zas mizí,
že není věčná
Měl jsem vizi,
v jiném světě,
zažil kolizi,
zátěž ve hřbetě
Měl jsem vizi,
o posmrtných živých,
zažil krizi
nepatření světu jejich
Měl jsem vizi,
návratu do světa
kde ni v pravici
není právu veta
Prazvláštní vize ... ale opět se to hezky četlo :)
25.04.2014 19:25:00 | Aiury
Děkuji ctitelko J :-P
25.04.2014 20:29:38 | SmallGeorge