básen se zdá jednoduše napsaná,ale je v ní hodně pravdy...nikdy není na nic pozdě a my se zocelujeme zkušenostmi...to co nám ted přijde za obrovský problém,tak za pár let se tomu zasmějem...hodně taky záleží jak dost otevřené oči máme...
26.04.2014 17:22:37 | Párek Bdělý