vtedy
keď na palci
ľavej nohy
bude sa hompáľať ceduľka
s mojim menom
a coroner bude obdivovať
moje telo
a bojovať s túžbou
pomilovať ako ostatné
budem sledovať reakcie
mojich tajných milencov
ktorý prvý
odváži sa
na verejnosti
zaplakať
Dost brutální představa,
jak zjistit kdo tě má opravdu rád.
Jen v nouzi se pozná ten pravý co pro tebe udělá vše.
ST.
25.10.2014 18:25:07 | Paulín